Csodálatos történetek

Csodálatos történet gyógyulásról és a szeretet hihetetlen erejéről: együtt jóban rosszban

gógyulás-csodálatow-történét

Jonathon Grant szörnyű balesetet szenvedett, miközben egy katonai bázison szolgált, és a tragédia után már soha többé nem tudta a régi megszokott életét élni. Most, Jonathon egy megható videóját láthatják, amelyben négy hónappal a baleset után szerepel rendhagyó feleségével.

 

Grant harcászati orvos oktatóként szolgált, amikor is diffúz axonális sérülést szenvedett, amely következtébe mély kómába esett. Az orvosok úgy látták, hogy túlélési esélyei rendkívül alacsonyak , mindösszesen 10% -ra becsülték. De ami ezután történt senki se gondolta volna. Mert Grant csodával egyenértékű gyógyulása következet, visszanyerte az eszméletét, és káprázatos feleségével Laurával elindult a hihetetlen gyógyulás útján.  Az ő oldalán mozgása és koordinációs képéssége napról napra fokozatosan javult.

Laura feláldozta eddig életét a szerelme iránt, és Richmondba költözött, hogy találjon egy orvost, aki Jonathonnak adna majd egy intenzív terápiát. Aminek segítségével visszatérhetne a normális megszokott életéhez. Július 11-én egy videót mutattak be Grant-ről és feleségéről. Akik éppen keményen dolgoznak, hogy Jonathon által a balesetben elszenvedett súlyos sérüléseket és részleges bénulásokat legyőzzék. Nem lehet róla beszélni, szavak nem fejezek ki, ahogy felállnak Laura segítségével. Ahogy fejét a vállára támasztja, és megcsókolja.

 

“Olyan volt, mintha újra otthon lennék” – mondta Laura az ölelésükről. “Olyan volt, mint az első táncunk az esküvőnkön.” Azt is elmondta, hogy ez a pillanat túl különleges volt ahhoz, hogy ne ossza meg a világgal.

 

“Johnak csak csupán 10 százalékos esélye volt a túlélésre. Az emberi agynak csodálatos képessége van, hogy idővel meggyógyuljon, de Jon esetében az Isten gyógyító keze egyértelműen  benne volt” – Laura.

 

Büszkék vagyunk arra a kemény munkára, amit Jon tett.

Nézze meg Jon megható és érzelmekkel teli videoját:

Hozzászolás

Komment

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?